Swingbag zwart/groen

Artikelnummer sb001

Opties

De swingbag maakt schommelen uitdagend, spannend en nog veel leuker dan op een gewone schommelstoel. De swingbag voelt namelijk als een veilig en geborgen nestje, waarin je je kunt verstoppen, in kunt liggen, zitten en staan. Ga lekker actief schommelen of gebruik de swingbag om een rustig plekje te creeeren om een boek te lezen of te spelen op je tablet. In deze drukke prikkelrijke tijd is de swingbag voor veel kinderen een welkome eigen plek om even tot rust te komen. 

De Swingbag kun je zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken. 

Kwaliteit en Veiligheid
Plezier staat bij de SwingBag absoluut op de voorgrond, maar veiligheid is belangrijke voorwaarde. Om kinderen onbezorgd te kunnen laten spelen is de SwingBag vervaardigd van hoogwaardig luchtdoorlatend TenCate materiaal. Dankzij het gebruik van 100% polyester filamentvezels is de stof zeer duurzaam en waterafstotend. Het TenCate materiaal is getest op schadelijke stoffen en voldoet dan ook aan de strenge ‘Öko-Tex Standard’. De SwingBag is dan ook geschikt voor duurzaam buitengebruik en voldoet aan alle veiligheidseisen conform de actuele speelgoednorm EN71-1,2,3,8,9.

Plug & Play Bevestiging, supereenvoudig
Het ophangen van de SwingBag is kinderlijk eenvoudig. Met de bijgeleverde verstelbare ophangtouwen hangt u de SwingBag gemakkelijk op de juiste hoogte. 2x klikken en klaar, spelen maar!

Maximaal belastbaar: 50 kg
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Past op elke schommel of stevige balk/plafond met haken
Geleverd inclusief touwen en ogen