Mogen wij ons aan u voorstellen?

Cijferspelmat, uniek en NIEUW Welkom op de website van Kakels, leverancier van originele producten aan winkels in Nederland en België! Op dit moment hebben wij 10 verschillende productgroepen in ons assortiment, namelijk:

* SWINGBAG, schommelen 2.0 NIEUW
Risso badwater kleurmiddel en speeltjes 
Cijferspelmat en Letterspelmat, eigen product Kakels
* Blopens en toverstiften
* Soap Art: maak je eigen zeepjes


Dit assortiment zullen wij steeds verder uitbreiden met originele en aparte producten die wij zelf ontwerpen en importeren.
De artikelen die wij in ons assortiment hebben zijn juist zeer geschikt voor (kinder)speciaalzaken op het gebied van interieur, lifestyle, speelgoed, outdoor en sport.

Bent u als particulier geïnteresseerd in onze producten? Klik dan HIER en wij reageren zo snel mogelijk met een verkooppunt bij u in de buurt! Wij leveren dus alleen aan WEDERVERKOPERS.

Bent u als eigenaar van een winkel geïnteresseerd? Klik dan HIER of registreer uzelf als gebruiker via de link aan de rechterzijde van de site.

U ziet bij de producten de adviesverkoopprijzen staan. Wilt u de inkoopprijzen zien? En evt. online uw bestelling plaatsen? Log dan in met uw zakelijke gegevens. Nog geen account? Maak dan eerst zelf een account aan via de link registreren. Nadat deze is goedgekeurd door ons kunt u de prijzen zien, de huidige voorraadstatus en een bestelling plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Team Kakels - originele (kinder)producten