17-09-2018

Swingbag nieuw in ons assortiment

Met veel trots presenteren we dit nieuwe product in ons assortiment. De Swingbag is zowel een schommel waarin buiten heerlijk geschommeld kan worden. Zitten, liggend, staan. Maar het bied een kind ook een heerlijk rustig plekje om zich terug te trekken met een boek of ipad. Even geen prikkels en even heerlijk cocoonen. Een unieke combinatie dus. 

06-07-2018

Letterspelmat

We hebben er lang op moeten wachten maar ...de letterspelmatten zijn onderweg. Worden 11 juli verwacht in Rotterdam en hopen we vanaf week 29 uit te kunnen gaan leveren. 

Nog een klein beetje geduld dus. Pre-orders zijn mogelijk. 

18-06-2018

Risso water kleurmiddel en surprise sponsjes

 Vernieuwend en goed badspeelgoed is altijd top! Maak snel kennis met Risso, het leukste merk uit Zuid-Afrika met surprise badsponsjes en water kleurmiddel! 

22-01-2018

Tenten bouwen is hot

 Tenten bouwen met lakens, hutten bouwen, kastelen maken. Iets wat kinderen altijd al gedaan hebben. Maar nu wordt ook naast het leuke ook de goede werking ervan erkent. Supergoed namelijk voor de ontwikkeling van de motoriek, ruimtelijk inzicht. 

In dat kader hebben wij Densters in het assortiment opgenomen. Supermooi design speelgoed met een open karakter! 

Klik hier voor meer info! 

14-10-2017

Creatief

Superleuke creatieve producten voor het najaar! Soap Art is een prachtige cadeaubox die altijd heel populair is als cadeau, BLOpens van het superieure merk Malinos staat voor eindeloze creativiteit en zo kunnen we nog wel even doorgaan! 

Kijk eens rond in ons leuke assortiment en wil je deze artikelen ook gaan verkopen in je winkel? Registreer je dan via de link registreren op onze site

18-01-2017

Spielwaren Messe in Nurnberg

Dit jaar zijn wij voor het eerst aanwezig als exposant! O 's werelds grootste speelgoedbeurs presenteren wij de cijferspelmat en letterspelmat (en vertalingen in het Duits, engels en frans) voor het eerst aan een internationaal publiek!

De stand van Kakels is te vinden in Hal 3A, C-30 

12-01-2016

kakels groothandel/distributeur

Welkom bij Kakels! Wij zijn distributeur van verschillende leuke merken originele kinderproducten! Wij verkopen alleen aan winkels in de Benelux! Bent u geinteresseerd als consument? En wilt u een verkoopadres bij u in de buurt of online? Stuur dan een email naar info@kakels.nl 

10-12-2014

Angel Sand 5 januari weer op voorraad

Rond 5 januari verwachten we weer de container Angel Sand te mogen verwelkomen en gaan we weer uitleveren!

KAKELS verkoopt ALLEEN AAN WEDERVERKOPERS. Bent u als bedrijf/particulier op zoek naar een verkooppunt? Kijk dan op www.angelsand.nl

Alle winkels kunnen vanaf NU een pre-order plaatsen. De bestelling wordt dan in zijn geheel direct in januari geleverd. Dus de bestelde artikelen worden nu direct voor je gereserveerd en zo snel mogelijk geleverd.

Nog vragen? Bel: 0412-472100

04-09-2014

Leuke creatieve najaarsproducten

Het najaar staat weer voor de deur! Tijd om het assortiment uit te breiden met originele artikelen? Wat te denken van Angel Sand? Het allernieuwste binnenspeelzand in mooie kleuren? Of wellicht de blaasstiften van Malinos? Genoeg te zien op onze site, laat u inspireren!

30-11-2013

Kakels levert aan wederverkopers!

Kakels is distributeur voor Deti Art, Wall Coaster, Ringstix, Calafant, Petron, Bex sport, Orange Elephant en Buddha Board in de Benelux! Heeft u als winkelier interesse? Neem dan contact met ons op! Heeft u als particulier interesse in 1 van onze artikelen? Stuur ons dan een e-mail en wij laten u weten in welke winkel u het artikel bij u in de buurt kunt kopen!

Dus, particulieren kunnen bij ons helaas niet kopen, alleen wederverkopers, na aanvraag inlognaam en wachtwoord komen ook de inkoopprijzen en voorraadstatus erbij te staan!

08-08-2011

Buddha Boards in het nieuws

De Water Wizard werd onlangs nog behandeld op www.nu.nl en nu gaat hij bij ons in de uitverkoop! Samen met de laptop worden deze modellen half 2012 vervangen door een ander model/ verpakking, dus...met het oog op het najaar, de creatieve periode en met sint en kerst voor de boeg HET moment voor een goede uitverkoop. Dus klik HIER voor het gehele assortiment schilderen met water, sla NU uw  slag en koop snel in want OP = OP!

Buddha Board Water Wizard OP = OP

24-05-2011

Nieuwe Calafant items

Calafant Medium Party Set voor 4 echte prinsessen
Alle nieuwe Calafant items nu ook uit voorraad leverbaar!

13-04-2011

Vernieuwde site

Welkom op onze nieuwe website. U ziet bij de producten de adviesverkoopprijzen staan. Wilt u de inkoopprijzen zien? En evt. online uw bestelling plaatsen? Maak dan eerst een account aan.  

Nadat deze is goedgekeurd door ons kunt u de prijzen zien en een bestelling plaatsen.